Kiszombori Gitárkurzus 2019. 07. 07-14. leírás

- Hét napos, intenzív gitárkurzusra invitáljuk azokat a már pályán lévő, vagy leendő gitárosokat/gitártanárokat, akik a hangszerjáték és a tanítás során számos megválaszolatlan kérdést tesznek fel maguknak, kísérleteznek, és folyamatosan fejlődni szeretnének.

- Az egyéni és kamara órák mellett olyan szakmódszertani és anatómiai ismeretekre tehetnek szert az előadások és a gyakorlati tanítások által, amelyek meghatározóvá tehetik a későbbi munkafolyamatokat, a gitáron való mozgást, hangszerkezelést, és a zenei gondolkodást.


- A professzionális szakmai felkészítést és a kellemes hangulatot Roth Ede és Csáki András nemzetközi hírű művészek garantálják.

- Szálláshelyünk az igazi kikapcsolódást nyújtó Tó-Party Panoráma Panzió komplexuma, amely kényelmes, klímával felszerelt szobáiban, oktató termeivel és közösségi tereivel ad otthont a résztvevőknek.

- Az intenzív műhelymunka mellett számos csapatépítő és fakultatív foglalkozást szervezünk, amelyek felpezsdítik a hetet. Igyekszünk olyan programokat megvalósítani a kurzusok mellet, mint: gerincjóga, strandolás a makói Hagymatikum fürdőben, kirándulás, bográcsos buli, ping-pong verseny, csocsózás, közös vacsorák, kukorica útvesztő, helytörténeti előadás...stb.

- A jelentkezés feltételeiről minden információt megtalálsz a 'Jelentkezés' menüpontban található letölthető dokumentumban. Vagy kattints ide

Kövess minket a facebookon, hogy minden aktuálisan frissülő tartalomról időben kapj értesítést:
https://www.facebook.com/kiszomborigitarkuzus
(Korábbi évekről készült képgalériák is itt találhatóak)

Csáki András Junior Prima-díjas gitárművész, és Roth Ede professzor várják szólisták, kamaracsoportok, aktív és passzív résztvevők jelentkezését egyhetes nyári kurzusra.

Kérdéseiteket, regisztrációitokat várjuk e-mailben:
gitarkurzus@gmail.com -címen
Várjuk jelentkezésed!

Szervező: Falusi Turizmus Nonprofit Bt.
Rónai Dániel ügyvezető