10 érv, amiért érdemes részt venni az VI. Kiszombori Gitárkurzuson

10 érv, amiért érdemes részt venni a Csáki András és Roth Ede nevével fémjelzett Kiszombori Gitárkurzuson:

1. Csáki András világhírű gitárművész nyitókoncertje a Rotundában (07.07. 17:00). A lenyűgöző akusztikával rendelkező, több, mint 800 éves körtemplom atmoszférája igazi 'bekapcsolódást' ad a hallgatóságnak. 
2. Mindennapi (egyéni- és kamara) órák a kiválasztott tanárokkal, 6 alkalommal. Egyedülálló, személyre szabott műhelymunka.
3. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező gitártanárok oktatnak, akik professzionális szinten foglalkoznak minden egyes résztvevővel. Tanításaik olyan fontos elméleti és gyakorlati témákkal foglalkoznak, mint pl. a versenyekre való felkészülés, előadói gyakorlat, tanári pályán felmerülő tanítási nehézségek/praktikák/módszertanok, technika fejlesztés, anatómiai ismeretek, darabok formálási megvalósítása...stb.
4. Koncertezés. A hangversenyeken való fellépések lehetőséget adnak a résztvevőknek arra, hogy szakmai tudásukat értő közönség előtt mutathassák be. 
5. Közös programok: nap indító, gitáros bemelegítések, gerincjóga, lombkorona sétány, kert-mozi, gulyás-party, strandolás a makói Hagymatikumban,előadások, ping-pong verseny, bulik...stb. A Kiszombori Gitárkurzus egy olyan esemény, amelyen résztvevő gitárosok a tanárokon kívül megismerhetik egymást és tanulhatnak a másiktól. 
6. Jó hangulatú, esti vacsorák. A Dél-alföld jellegzetes, házias ízei kerülnek terítékre, melyek után könnyebb a professzorokkal való ismerkedés és a szakmáról folyó diskurzus. Résztvevőinknek a pénztárcát kímélve sem kell aggódni a minőség miatt. Erre garancia a Szent István Borház és Étterem www.szentgellertborhaz.hu. 
7. A helyszín, a gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő Tó-Party Panoráma Panzió komplexuma www.falusihorgaszturizmus.hu, amely igényes, összkomfortos szállást, klimatizált oktatótermeket és jól felszerelt közösségi tereket nyújt a jelentkezőknek. 
8. A regisztrációs díj tartalmazza: 
- Mindennapos foglalkozás díját
- Csáki András nyitókoncertjén, és egyéb koncerteken való részvételt, valamint fellépési lehetőséget.
-Gyakorlásmódszertani előadásokat
-Ingyenes belépőt a Makói Hagymatikum Termál- és Gyógyfürdőbe www.hagymatikum.hu
9.A regisztrációs díj kamarazene csoportonként: 10000 Ft. (ebben az esetben nincs külön egyéni jelentkezési díj!)
10. Ha szeretsz gitározni, akkor kár lenne kihagyni! 

Jelentkezés e-mailben: gitarkurzus@gmail.com
Várjuk miharabbi jelentkezésed!

Üdvözlettel:
A szervezők